Höstcupen

Sedan 2008 har Tvärskogs IF anordnat en cup för yngre ungdomslag i slutet av september. Det första året kallades cupen för Cirkus-cupen eftersom vi då hade möjlighet att erbjuda alla deltagare med familj att besöka Cirkus Skratt vid Idrottsplatsen i Tvärskog dagen efter cupen.

2009 och 2010 har vi valt att köra cupen under lite andra former, och har således döpt om den till Höstcupen. Det är ungdomssektionens avsikt att varje år försöka genomföra denna cup för yngre ungdomslag i vår närhet. Vilka åldersklasser som erbjuds kan variera från år till år eftersom vi har en övre gräns för hur många lag vi kan ta emot, och vi har valt att utgå från vilka åldersklasser som vi har egna lag i.

Det är vår förhoppning att våra grannklubbar ska tycka att det är trevligt att komma till Tvärskogs Idrottsplats en fin höstdag i september och ges möjlighet till att spela många matcher, både under tävlingsformer och utan resultatredovisning för de yngsta lagen.

Ungdomssektionen

Tvärskogs IF