Tränaren

Markus Nordström

Välkommen till säsongen 2011

Jämfört med 2010 är det många nyheter inför den här säsongen. Vår anläggning byggs ut till två fullstora elvamannaplaner och vårt A-lag kommer att tillhöra en serie med många lag från Växjötrakten. Runt A- och B-lag har vi också förstärkt klubben med Rickard A, Niklas A och Lasse C. Det känns som klubben, tillsammans med Stefan och undertecknad, har flyttat fram positionerna rejält rent organisatoriskt.

Lägg därtill att Tvärskogs IF fyller 85 år vilket kommer firas på flera sätt, bl a med en match mot TV-laget i augusti.

Försäsongen har varit lik förra årets med tuffa väderförhållanden. Mycket snö och kyla har gjort att vi har fått göra vissa justeringar i vårt upplägg.

Fjolårets mittenplacering känns lite sur med tanke på att vi var med i toppracet en bra bit in på hösten.

Årets säsong är väldigt svår att spå. Alla nya lag plus en relativt ung trupp gör att vi kommer att ställas inför många spännande och intressanta utmaningar.

Matchfunktionärer, motståndarlag, domare och åskådare hälsas varmt välkomna till Tvärskogs IP.

Marcus Nordström,

Uppdaterad: 08 APR 2011 08:20